​Ring til din elektriker (Døgnvagt): 70 25 26 22

Videoovervågning minimerer din risiko​

TV-overvågning er i dag, i høj grad, indbegrebet af optimal sikkerhedshåndtering. Videoovervågning minimerer din risiko Videoovervågning er et af de bedste redskaber, der findes når du skal sikre din bolig, forretning eller virksomhed. Videoovervågning hjælper dig med at beskytte dine værdier, ejendele, bygninger, kollegaer og ansatte. Anvendelse af videoovervågning har en stor præventiv virkning, samtidig med at videooptagelserne giver mulighed for hurtig efterforskning af eventuelle sager eller mistænkelige situationer. Videoovervågning bruges i forbindelse med røverier, indbrud, svind, overfald, visuel adgangskontrol, perimetersikring, pladsovervågning, proces- og produktionsovervågning og i mange andre situationer.

Vi levere et stort udvalg af løsninger fra markedets førende leverandør indenfor videoovervågning. Løsningerne kan tilpasses dit behov uanset om der er tale om en mindre løsning til en privat bolig, kiosk, mindre butik, kædeforretning eller industri virksomhed med produktion på flere steder. Videoovervågning gør din hverdag mere sikker, samtidigt med at du minimerer din risiko.

Digtale optagelser​

Valg af digital video optager har stor betydning for kvaliteten og hvor længe du kan lagre dine optagelser, samt i hvilket omfang du er i stand til at automatisere og integrere din løsning. Solar’s udvalg af digitale optagere omfatter alt lige fra den lille stand-alone-enhed til fire kameraer, til den komplekse løsning, der kan håndtere fra 6 og op til hundredvis af kameraer.

​Firmainformation

DUUS EL A​pS

CVR: 30701585

Adresseinformation

Frøslevvej 27

2610 Rødovre

Kontaktinformation

Telefon: 70 25 26 22

E-mail: bd@duus-el.dk