​Ring til din elektriker (Døgnvagt): 70 25 26 22

Intiligent styring med zensehome​

Zensehome enheder​

zensehome er udviklet så alle nemt og enkelt kan styre og ændre funktionerne i boligen. Via din PC og den overskuelige grafiske brugerflade kan du hurtigt ændre din boligs setup.


Med sin decentrale intelligens består zensehome systemet kun af 3 primære enheder:

  • betjeningstryk
  • stikkontakt
  • lampeudtag

Det gør installationen hurtig og enkel. De gamle betjeningstryk, stikkontakter og lampeudtag erstattes blot med intelligente zensehome enheder hvorefter systemet er klar til brug. De enkelte enheder kan fungere selvstændigt, og kommunikation mellem enhederne sker via den eksisterende 230V kabling.​

Zensehome betjeningstryk - diskret og tidløst designet

zensehome betjeningstryk anvendes til at styre systemets lampeudtag og stikkontakter. Det har konfigurerbart lede- og indikatorlys og dets to taster kan, udover tænd/sluk funktion, sættes op til at udføre følgende handlinger

  • standard lysdæmp
  • langsom lysdæmp
  • "sluk alt"
  • gruppe kontrol

Zensehome stikkontakt - med indbygget intelligens​

zensehome stikkontakten er systemets schweitzerkniv. Betjeningstrykket på stikkontaktet tænder og slukker selvfølgelig for kontaktens udtag, men kan også kontrollere en hvilken som helst anden enhed i installationen.

Med indbygget microporcessor og strømmåler kan den envidere fungere som en intelligent strømspareskinne der f. eks. husker at slukke apparater der er i standby tilstand. Hermed opnår du en væsentlig reduktion i dit strømforbrug. Strømmålingerne gemmes selvfølgelig, og kan vises af PC-softwaren, så du får et detaljeret indblik i dit strømforbrug. Dette kan hjælpe dig til at identificere strømtyve og f. eks. få et konkret indblik i hvor meget strøm den gamle kummefryser bruger.

Zensehome lampeudtag - komfort og kontrol

zensehome lampeudtag kan styres af systemets betjeningstryk (også trykket på stikkontakterne). Med indbygget lysdæmper, strømmåler og tidsstyret programmering er det en enhed med maksimal fleksibilitet og en mængde komfortmuligheder. Flere lampeudtag kan endvidere grupperes og således kontrolleres af et enkelt betjeningstryk.

Fordele ved zensehomehome

zensehome er løsningen uanset om du lægger vægt på komfort, sikkerhed eller elsparemuligheder!

Nogle eksempler på de mange features i systemet:

Download brochure www.zensehome.dk og læs mere.

​Firmainformation

DUUS EL A​pS

CVR: 30701585

Adresseinformation

Frøslevvej 27

2610 Rødovre

Kontaktinformation

Telefon: 70 25 26 22

E-mail: bd@duus-el.dk