​Ring til din elektriker (Døgnvagt): 70 25 26 22

Installer solceller og spar penge!​

Folketinget har besluttet af fremme solenergi.​
Derfor skal Energinet.dk årligt udbyde solcellepuljer til private husstande, solcellelav, lejere og boligforeninger. Ansøgerne kan søge om at få forhøjet pristillæg, altså ekstra høj afregningspris for den strøm, solcellerne producerer. Størrelsen på det forhøjede pristillæg afhænger af, hvilken pulje der søges.

60 Megawattpuljen:

Underpulje 1: 18 MW pulje til lejeboliger
Underpulje 2: 12 MW pulje til private husstande
Underpulje 3: 15 MW pulje til solcellelav
Underpulje 4: 15 MW pulje til boligforeninger

Der blev i alt indsendt 2911 ansøgninger den 16. marts til de fire puljer. Ingen af de tre andre underpuljer er på nuværende tidspunkt i nærheden af at blive fyldt.

​​​

Hvis en eller flere underpuljer ikke bliver tømt inden 31. maj, vil det resterende antal MW blive samlet i en fælles pulje, som private husejere, boligforeninger, legere og solcellelav til efteråret kan søge.

Vi anbefaler derfor fortsat at sende ansøgninger om forhøjet pristillæg, allerede nu også for private.

Ansøgerne skal blot huske at sætte kryds i,at ansøgningen ønskes taget med i pulje senere samme år.

Betingelserne er:

 • Forhøjet pristillæg på returstrøm, dvs. at du kan opnå kr. 1,02 pr. kWh for strøm, der ikke anvendes samme time, som den produceres.
 • Fuld besparelse ved strøm, der anvendes den samme time, som den produceres.
 • Der kan maksimalt søges om 6 kWp pr. anlæg/deltager. Ligesom den gamle nettomålingsordning.
 • Ansøgningen skal indeholde dokumentation for aftale af køb af anlæg. Det er derfor nødvendigt at have en aftale med en leverandør på plads, inden du sender ansøgningen.

Da solceller er faldet markant i pris, er tilbagebetalingsperioden, dvs. det tidspunkt solcellerne har tjent sig selv ind igen, den samme eller endda kortere ind på den gamle nettomålingsordning.​

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Kontakt os, hør mere om ordningen og få et tilbud.

Pris eksempel med stærke Amerikanske solpaneler​

Amerisolar anlæg​

Pakken indeholder:

 • 24 stk. Solceller Amerisolar - 260 Watt - AS-6M30 Black Module
 • 1 stk. Inverter Fronius Symo 6.0-3-M
 • 24 stk. Montagesæt Sort m. SORTE skinner og sorte klemmer! baseret på etanit 2 Rækker vandrette skinner og lodrette paneler.
 • 60 m. Kabel Solar Connect 4 mm2
 • MC4 - Stik F Click, no tools
 • MC4 - Stik M Click, no tools

Inverter:


FRONIUS SYMO 6.0-3 M

Fronius er grundlagt i 1945 som en familieejet Østrigsk virksomhed, siden 1992 har virksomheden været specialister inden for elektronik til solcelleanlæg.

Årsproduktion : 6.193 kWh​

Alle beregninger er fortaget i anerkendt simulations program ( PV- sol )25 grader taghældning. Stik syd. Opsætning og tilslutning til el nettet er ikke incl i prisen, men vi giver et godt tilbud.


Pris Kr....................................................Ring!​​

Solcellerne giver tilskud til straksforbrug

Straksforbrug i perioderne ( Maj, Juni, Juli, August) Er ca. 1350 watt timer ved optimale forhold når solen skinner.

Pakken indeholder:

 • 1,5 Kwp. Solceller 6 stk. Axitec 250 Mono
 • 3 stk. Enecsys Due 480w-60DE

Forbehold:
Alle beregninger er fortaget i anerkendt simulations program ( PV- sol )
25 grader taghældning.
Stik syd


Pris Kr....................................................Ring!​​

Thermo Paneler

Vi kan nu tilbyde et unikt produkt som giver alle nuværende og fremtidige solcelleanlægsejere mulighed for at producere varmt vand, samtidig med at el-produktionen på solcellerne forbedres. Til forskel for andre hybrid-paneler kan denne løsning tilpasses alle kendte paneltyper. Det giver en effektiv mulighed for at tjene penge, samtidig med at miljøet forbedres. Op til 50 % procent af varmvandsbehovet kan dækkes med hjælp fra Termopanelet.

Hemmeligheden bag ved panelet er en særlig produktionsproces, hvor der ved anvendelse af 99,5 % aluminiumsplader i en Roll-Bond produktion, fremstilles paneler, som kan monteres direkte på bagsiden af solcellemodulerne. Via vand-glykol cirkulation optimeres driftsbetingelserne for solcellerne og der produceres varmt vand. Kombinationen mellem solcellepanelet og termopanelet har vist sig at være den bedste løsning til optimering af elvirkningsgraden.

Den termiske energi ved dette system kan anvendes til at opfylde forskellige behov. Dette kan eksempelvis ske ved en delvis eller fuldstændig integration med varmesystemet. Herved opnås en økonomisk dækning, som gør systemet helt unikt.

Termopanelet må monteres på alle solcelleanlæg. Dette gælder uanset hvilke regler, solcelleanlægget er omfattet af (nettomålingsordning etc.)


​Firmainformation

DUUS EL A​pS

CVR: 30701585

Adresseinformation

Frøslevvej 27

2610 Rødovre

Kontaktinformation

Telefon: 70 25 26 22

E-mail: bd@duus-el.dk